martes, 21 de mayo de 2019

MATÍ DE CONTES AMB CONVIDAT MOLT ESPECIAL


JOAN VICENT I L´ORIOL ENS HAN ACOMPANYAT AQUEST MATÍ. HEM GAUDIT MOLT AMB ELS CONTES QUE ENS HAN CONTAT I SOBRETOT AMB EN TONI, UN ESPECTADOR MOOOOLT ESPECIAL. 

lunes, 13 de mayo de 2019

DISSENYANT EL NOSTRE PATI IDEAL


Una de les sessions més enriquidores del nostre projecte de pati ha estat el disseny del nostre pati ideal. Es com una carta als reis mags. El que volem i ens agradaria tenir per jugar. A més de deixar volar la imaginació hi ha un espai molt important que es la arribada a un concens comú. molt bona feina boixos!!!

TALLER DE MEDUSES AMB L´ARNAU

 
Com aprenem de nosaltres mateixos. Avui l´Arnau juntament amb l´Agnès ens han preparat un taller de ciencia. Ens han parlat de les meduses i amb un microscopi hem pogut observar de ben aprop meduses dissecades i posidonia. Moltes gràcies per apropar la ciencia a l´aula.

ACOMIADANT ELS TALLERS DE CUINA

Com a cloenda dels tallers de cuina de divendres hem pogut escollir que és el que més ha agradat fer. avui galetes i broxetes de fruita!!!:

AÏNA

Que valenta i divertida ha estat el nostre matí de contes d´avui amb la nostra companya Aïna. ens ha explicat el cobte de l´Olivia i hem fet una activitat de mímica dedicada al món dels oficis.

QUIN PATI VOLEM

Dins del curs de cooeducació estem duent a terme un projcte a infantil per remodelar i refer el nostre pati desde d´una mirada i perspectiva cooeducativa. I que millors que els infants implicats en aquest tipus de decisions!!!!!.

TORNADA DE VACANCES

 
Preciosa i senzilla activitat on hem gaudit de valent. pintem amb aquarel-les la nostra tornada de les vacances.

MOLTS ANYS I BONS ARAM


CUINA DE PASQUA


Una de les activitats que més m´agrada i on més gaudeixo. Tallers de cuina de pasqua. Veure com de bé s´organitzen les famílies i els infants i com gaudeixen i s´impliquen em fa emocionar i seguir creient que tinc la sort de fer una de les feines més boniques del món. GRÀCIES GRÀCIES GRÀCIES.

OUS DE PASQUA


Les tradicions siguin d´on siguin són ben rebudes. A la recerca d´ous de xocolata!!!!.

MOLTS ANYS I BONS OTTO


MARTA I CALA

Que bona l´activitat plantejada pes aquetes famílies. I sobretot agrair de cor el regal tan bonic i emotiu que m´han fet la familia de Cala sent que fos la protagonista de la seva activitat. gràcies moltes!!!. Un molt bon record!!!!. GRACIAS FAMILIA!!!

FASES DE LA LLUNA

 
I per donar tancada a un dels nostres microprojectes d´aquest curs hem volgut dedicar unes sessions a la lluna. Després de conèixer alguna curiositat i saber els noms que té quan pren diferents formes i tamany hem escollit cadascú la fase que més ans ha agradat.

MOLTS I BONS CLAUDIA


APRENENT AMB LA CLASSE DE L´UNIVERS

 
NOMÉS VOLEM DONAR LES GRÀCIES A LES BONES I ACURADES RESPOSTES QUE ENS HAN DONAT ELS NOSTRES COMPANYS I COMPANYES DE TERCER. MOLT BONA FEINA I UNES MAQUETES MOLT I MOLT TREBALLADES.

MÉS MALACOSTAIMATGES QUE DUEN MOLTS MÉS QUE PARAULES. UNA TASTET MÉS DE LA FANTÀSTICA SORTIDA!!!. GRÀCIES FAMÍLIA MALACOSTA PER TAN AGRADÓS DIA.

domingo, 12 de mayo de 2019

EL NOSTRE HORT


EL PETIT PRÍNCEP ARRIBA A CAN VENTOSA


A LA CLASSE HEM VIST AQUEST VÍDEO AMB UNA VERSIÓ DEL PETIT PRÍNCEP  ABANS D'ANAR A CAN VENTOSA A VEURE "EL VIATGE DEL PETIT PRÍNCEP (EL MUSICAL) - CONCERT DIDÀCIC." A CAN VENTOSA.


El musical El viatge del petit príncep és una adaptació del conte “El petit príncep” d’Antoine de Saint-Exupéry.
L’espectacle combina música amb cançons d’estils diferents (pop, rock, blues, soul...).
L’espectador posarà els peus a tots els mons d’El petit príncep, passant per l’asteroide B 612, el planeta del rei, el vanitós, l’home de negocis, el fanaler, el món del geògraf, etc.
El viatge del petit príncep ens proposa la pràctica de l’amistat, l’amor i la generositat per ser feliços explicada d’una manera que mai no has vist abans i entre els seus objectius didàctics destacam els següents:
      Conèixer un clàssic de la literatura universal.
      Parlar de valors tan importants com l’amistat, la solidaritat o la llibertat.
      Apropar la presència de la música al públic familiar.
      Crear interès per la música a través d’un muntatge original i divertit.
      Captar els diferents estats emocionals i afectius a través dels contes i música.
      Explorar i experimentar les possibilitats expressives dels diferents estats emocionals a través dels contes i de la música.
      Desenvolupar la capacitat receptiva davant les manifestacions musicals.
      Estimular el coneixement, la curiositat i l’interès pels musicals.
      Desenvolupar la percepció musical mitjançant l’audició activa i conscient.
      Explorar i experimentar les possibilitats expressives a través de la música.
      Participar a l’activitat, amb una actitud oberta, interessada i respectuosa.

ESMORZANT AL PARC DE L'ANTIGA GRADUADA


JUGANT UN POC DESPRÉS D'ESMORZAR


DE CAMÍ A CAN VENTOSA


MIRAU QUINES PROTAGONISTES MÉS ESPECIALS: MARIA, CLAUDIA I CARLA PEREZ


EN NOÉ TAMBÉ VA PARTICIPAR

GRANJA MALACOSTAUNA DE LES SORTIDES MÉS INTERESSANTS I EMOCIONANATS QUE HEM FET FINS ARA, AQUEST CURS.
 COM PODREU VEURE A LES FOTOS VÀREM VIURE DE PRIMERA MÀ   UNA EXPERIÈNCIA DIRECTA COM A VERTADERS PAGESOS I PAGESES.
DES DE PREPARAR EL MENJAR PELS CAVALLS, DONAR MENJAR A LES OVELLES, VEURE ELS DIFERENTS ANIMALS, PODER TOCAR PETITS CONILLETS, VEURE COM TREBALLA LA MÀQUINA DE SEGAR HERBA I PREPARAR LES BALES DE MENJAR, PASSEIG AMB CARRO...

UN MATÍ MOLT INTENS I PLE D'EMOCIONS.
ENS VA ENCANTAR A TOTS I TOTES!!!!GRÀCIES A EN  MARC I CRISTINA DE LA GRANJA MALACOSTA  PER A FET POSSIBLE AQUESTA EXPERIÈNCIA.